000 01059cam a2200313 i 4500
001 xx002597467
003 NUKAT
005 20241231111343.0
008 980708s1996 xxka |001 0 eng c
020 _a0412591502
035 _a(OCoLC)812732883
040 _aNUKAT
_cKR 197/JMK
245 0 0 _aBrewing microbiology /
_ced. by F. G. Priest and I. Campbell.
250 _a2nd ed.
260 _aLondon [etc.] :
_bChapman & Hall,
_ccop. 1996.
300 _aXI, 306 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy rozdz. Indeks.
650 7 _aDrożdże (czynnik fermentacyjny).
_2kaba
_971080
650 7 _aDrobnoustroje
_xbiotechnologia.
_2kaba
_971050
650 7 _aPiwowarstwo
_xmikrobiologia.
_2kaba
_976049
700 1 _aPriest, F. G.
_d(1948- ).
_eRed.
_911624
700 1 _aCampbell, Iain
_d(1937- ).
_eRed.
_92110
710 2 _aChapman and Hall (Londyn).
_4pbl
_942941
920 _a0-412-59150-2
942 _cBK
_00
999 _c870
_d870