000 01187cam a2200313 i 4500
001 zz2003904461
003 NUKAT
005 20241231100845.0
008 030324s2003 pl | |00| ||pol|c
020 _a838503885X
035 _a(OCoLC)749356793
040 _aLUBL 58/HR
_cLUBL 58/HR
_dLUBL 58/LK
_dLUBL 58/ASs
100 1 _aWarmińska-Radyko, Iwona.
_915221
245 1 0 _aNowe metody badań mikrobiologicznych w przemyśle spożywczym /
_cIwona Warmińska-Radyko, Łucja Łaniewska-Trokenheim.
260 _aWarszawa :
_bOficyna Wydawnicza "HOŻA",
_c2003.
300 _a126, [1] s. ;
_c17 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aBiblioteczka Majstra Mleczarskiego
504 _aBibliogr. s. 125-126.
650 7 _aBakterie
_xhodowle i podłoża.
_2kaba
_969941
650 7 _aŻywność
_xmikrobiologia
_xtechniki.
_2kaba
_980798
700 1 _aŁaniewska-Trokenheim, Łucja.
_916531
710 2 _aOficyna Wydawnicza "Hoża" Spółdzielnia Pracy.
_4pbl
_946212
830 0 _aBiblioteczka Majstra Mleczarskiego
_962986
920 _a83-85038-85-X
942 _cBK
_00
999 _c8772
_d8772