000 | 01367cam a2200265 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2003827145 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231102440.0 | ||
008 | 030520s1863 li | |00| ||pol|c | ||
035 | _a(OCoLC)749209912 | ||
040 |
_aKR 197/JMK _cKR 197/JMK _dKR 197/RA _dKR 197/RRs _dTOR U/WS |
||
100 | 1 |
_aZawadzka, Wincenta. _916202 |
|
245 | 1 | 0 |
_aKucharka litewska : _bzawierająca przepisy gruntowne i jasne, własnem doświadczeniem sprawdzone, sporządzania smacznych, wykwintnych, tanich i prostych rozmaitych rodzajów potraw tak mięsnych jako i postnych, oraz ciast, legumin, lodów, kremów, galaret, konfitur i innych desserowych przysmaków, tudzież rozlicznych apteczkowych zapasów, konserw i rzadszych specjałów : z przydaniem na początku książki dokładnej dyspozycji stołu / _cprzez W. A. L. Z. [Zawadzka W. A. L.]. |
250 | _aWyd. 3 popr. i znacznie pomnożone. | ||
260 |
_aWilno : _bNakł. Autorki, _c1863. |
||
300 |
_aXXVIII, 519 s. ; _c20 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aEstr XIX. - 1880, t. 5, s. 248. | ||
530 | _aDostępne również w formie elektronicznej. | ||
650 | 7 |
_aKuchnia litewska. _2kaba _982870 |
|
856 | 4 | 1 |
_uhttp://www.pbc.rzeszow.pl/publication/9072 _zWyd. z 1874 r. |
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c9111 _d9111 |