000 01365cam a2200301 i 4500
001 zz2003980394
003 NUKAT
005 20250827140032.0
008 030527s2002 pl |000 0 pol c
020 _a8371081146
035 _a(OCoLC)749589351
040 _aKR 197/JMK
_cKR 197/JMK
_dKR 197/RA
_dKR 197/MPs
_dKR U/GZs
245 0 0 _aŻywność modyfikowana genetycznie :
_bkorzyści i zagrożenia : pytania i odpowiedzi /
_cpod red. Danuty Kołożyn-Krajewskiej i Hanny Wysockiej.
260 _aKraków :
_bWydaw. Naukowe PTTŻ,
_c2002.
300 _a29, [2] s. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aDebata zorganizowana w dn. 12 grudnia 2001 r. przez Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, w ramach Projektu Unii Europejskiej Flair Flow Europe IV, współorganizator - Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW, "Wszechnica Żywieniowa w SGGW".
504 _aBibliogr. s. 28.
650 7 _aŻywność
_xbiotechnologia.
_2kaba
_980772
650 7 _aŻywność transgeniczna.
_2kaba
_986630
700 1 _aKołożyn-Krajewska, Danuta
_d(1954- ).
_eRed.
_97415
700 1 _aWysocka, Hanna.
_eRed.
_915923
710 2 _aPolskie Towarzystwo Technologów Żywności.
_911491
920 _a83-7108-114-6
942 _cBK
_00
999 _c9166
_d9166