000 01345cam a2200349 i 4500
001 zz2003962569
003 NUKAT
005 20250117212056.0
008 030220s2003 pl a | |001 ||pol|c
020 _a8301139471
_qt. 1
020 _a8301139544
_qt. 1-2
035 _a(OCoLC)749500546
040 _aWR U/Chm
_cWR U/jc
_dWR U/jcs
_dWR U/dl
245 0 0 _aŻywienie człowieka :
_bpodstawy nauki o żywieniu /
_cpod red. Jana Gawęckiego i Lecha Hryniewieckiego ; aut. Stanisław Berger [et al.].
250 _aWyd. 2 popr., (dodr.).
260 _aWarszawa :
_bWydaw. Naukowe PWN,
_c2003.
300 _a512, [2] s. :
_brys., wykr. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aStanowi t. 1, t. 2 pt. Żywienie człowieka zdrowego i chorego, t. 3 pt. Słownik terminów żywieniowych.
504 _aBibliogr. przy rozdz.
504 _aIndeks.
650 7 _aŻywienie
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_980747
700 1 _aGawęcki, Jan
_d(1944- ).
_eRed.
_94212
700 1 _aHryniewiecki, Lech
_d(1929-1998).
_eRed.
_95429
700 1 _aBerger, Stanisław
_d(1923-2024).
_91027
710 2 _aWydawnictwo Naukowe PWN.
_4pbl
_917987
920 _a83-01-13947-1
_qt. 1
920 _a83-01-13954-4
_qt. 1-2
942 _cBK
_00
999 _c9221
_d9221