000 01128cam a2200253 i 4500
001 zz2003848650
003 NUKAT
005 20241231103232.0
008 030612s1965 pl a |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)749249161
040 _aKR 197/RA
_cKR 197/RA
_dKR 197/RA
_dKR 196/RRs
_dOLSZT 003/ISO
100 1 _aKoj, Franciszek.
_96903
245 1 0 _aOcena wartości odżywczej białka niektórych roślin strączkowych :
_b(grochu, fasoli, soczewicy i soi) /
_cFranciszek Koj ; Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Wydział Technologii Rolno-Spożywczej. Katedra Technologii i Higieny Żywienia Człowieka.
260 _aWarszawa :
_bDział Wydawnictw SGGW,
_c1965.
300 _a45 s. :
_bil. ;
_c29 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 39-40.
650 7 _aRośliny strączkowe.
_2kaba
_978021
650 7 _aBiałka roślinne w żywieniu człowieka.
_2kaba
_970052
710 2 _aSzkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa).
_bWydawnictwo.
_4pbl
_941623
942 _cBK
_00
999 _c9262
_d9262