000 | 01128cam a2200253 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2003848650 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231103232.0 | ||
008 | 030612s1965 pl a |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)749249161 | ||
040 |
_aKR 197/RA _cKR 197/RA _dKR 197/RA _dKR 196/RRs _dOLSZT 003/ISO |
||
100 | 1 |
_aKoj, Franciszek. _96903 |
|
245 | 1 | 0 |
_aOcena wartości odżywczej białka niektórych roślin strączkowych : _b(grochu, fasoli, soczewicy i soi) / _cFranciszek Koj ; Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Wydział Technologii Rolno-Spożywczej. Katedra Technologii i Higieny Żywienia Człowieka. |
260 |
_aWarszawa : _bDział Wydawnictw SGGW, _c1965. |
||
300 |
_a45 s. : _bil. ; _c29 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. s. 39-40. | ||
650 | 7 |
_aRośliny strączkowe. _2kaba _978021 |
|
650 | 7 |
_aBiałka roślinne w żywieniu człowieka. _2kaba _970052 |
|
710 | 2 |
_aSzkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). _bWydawnictwo. _4pbl _941623 |
|
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c9262 _d9262 |