000 01147cam a2200277 i 4500
001 zz2003981580
003 NUKAT
005 20241231103502.0
008 030624q18761877pl | |00| ||pol|c
035 _a(OCoLC)1412962169
040 _aKR 197/JMK
_cKR 197/JMK
_dKR 197/RA
_dKR 197/MPs
100 1 _aNiewiarowska, Florentyna
_d(1858-1885).
_910055
245 1 0 _aDoświadczone sekreta smażenia konfitur i soków oraz robienia konserw, kompotów, lodów, galaret, marmolad owocowych, owoców suszonych i owoców na wódce i occie /
_czebrane przez Florentynę i Wandę.
250 _aWyd. 4 pomnożone i ulepszone.
260 _aLwów :
_bnakł. autorek,
_c[ca 1876]
_e(Lwów :
_fDruk. Narodowa W. Manieckiego).
300 _a[1], 174, [8] s. ;
_c16 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aRok wyd. domniemany na podstawie innych wydań.
650 7 _aOwoce
_xprzerób
_vporadniki.
_2kaba
_975778
650 7 _aKuchnia (owoce).
_2kaba
_973890
650 7 _aLody.
_2kaba
_974251
700 1 _aMalecka, Wanda.
_98753
942 _cBK
_00
999 _c9326
_d9326