000 | 01147cam a2200277 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2003981580 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231103502.0 | ||
008 | 030624q18761877pl | |00| ||pol|c | ||
035 | _a(OCoLC)1412962169 | ||
040 |
_aKR 197/JMK _cKR 197/JMK _dKR 197/RA _dKR 197/MPs |
||
100 | 1 |
_aNiewiarowska, Florentyna _d(1858-1885). _910055 |
|
245 | 1 | 0 |
_aDoświadczone sekreta smażenia konfitur i soków oraz robienia konserw, kompotów, lodów, galaret, marmolad owocowych, owoców suszonych i owoców na wódce i occie / _czebrane przez Florentynę i Wandę. |
250 | _aWyd. 4 pomnożone i ulepszone. | ||
260 |
_aLwów : _bnakł. autorek, _c[ca 1876] _e(Lwów : _fDruk. Narodowa W. Manieckiego). |
||
300 |
_a[1], 174, [8] s. ; _c16 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aRok wyd. domniemany na podstawie innych wydań. | ||
650 | 7 |
_aOwoce _xprzerób _vporadniki. _2kaba _975778 |
|
650 | 7 |
_aKuchnia (owoce). _2kaba _973890 |
|
650 | 7 |
_aLody. _2kaba _974251 |
|
700 | 1 |
_aMalecka, Wanda. _98753 |
|
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c9326 _d9326 |