000 01340cam a2200325 i 4500
001 zz2002916011
003 NUKAT
005 20241231094333.0
008 021220s2002 pl a | f |00| ||pol|c
020 _a8387866296
035 _a(OCoLC)749303429
040 _aLUBL 58/LL
_cLUBL 58/LL
_dLUBL 58/MN
_dLUBL 58/ASs
100 1 _aOszmiański, Jan.
_910550
245 1 0 _aTechnologia i analiza produktów z owoców i warzyw :
_bwybrane zagadnienia /
_cJan Oszmiański.
260 _aWrocław :
_bWydaw. Akademii Rolniczej,
_c2002.
300 _a140 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aSkrypty Akademii Rolniczej we Wrocławiu,
_x0239-5762 ;
_vnr 474
504 _aBibliogr. przy rozdz.
521 8 _aDla studenów Wydziału Nauk o Żywności studiów dziennych i zaocznych.
650 7 _aOwoce
_xprzerób
_vpodręczniki laboratoryjne.
_2kaba
_975777
650 7 _aWarzywa
_xprzerób
_vpodręczniki laboratoryjne.
_2kaba
_979563
650 7 _aŻywność
_xanaliza
_vpodręczniki laboratoryjne.
_2kaba
_980764
710 2 _aAkademia Rolnicza (Wrocław).
_bWydawnictwo.
_4pbl
_940981
830 0 _aSkrypty Akademii Rolniczej we Wrocławiu
_x0239-5762
_vnr 474
_963846
920 _a83-87866-29-6
942 _cBK
_00
999 _c9495
_d9495