000 | 01340cam a2200325 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2002916011 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231094333.0 | ||
008 | 021220s2002 pl a | f |00| ||pol|c | ||
020 | _a8387866296 | ||
035 | _a(OCoLC)749303429 | ||
040 |
_aLUBL 58/LL _cLUBL 58/LL _dLUBL 58/MN _dLUBL 58/ASs |
||
100 | 1 |
_aOszmiański, Jan. _910550 |
|
245 | 1 | 0 |
_aTechnologia i analiza produktów z owoców i warzyw : _bwybrane zagadnienia / _cJan Oszmiański. |
260 |
_aWrocław : _bWydaw. Akademii Rolniczej, _c2002. |
||
300 |
_a140 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 |
_aSkrypty Akademii Rolniczej we Wrocławiu, _x0239-5762 ; _vnr 474 |
|
504 | _aBibliogr. przy rozdz. | ||
521 | 8 | _aDla studenów Wydziału Nauk o Żywności studiów dziennych i zaocznych. | |
650 | 7 |
_aOwoce _xprzerób _vpodręczniki laboratoryjne. _2kaba _975777 |
|
650 | 7 |
_aWarzywa _xprzerób _vpodręczniki laboratoryjne. _2kaba _979563 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xanaliza _vpodręczniki laboratoryjne. _2kaba _980764 |
|
710 | 2 |
_aAkademia Rolnicza (Wrocław). _bWydawnictwo. _4pbl _940981 |
|
830 | 0 |
_aSkrypty Akademii Rolniczej we Wrocławiu _x0239-5762 _vnr 474 _963846 |
|
920 | _a83-87866-29-6 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c9495 _d9495 |