000 01200cam a2200301 i 4500
001 zz2003830759
003 NUKAT
005 20241231105303.0
008 030923s2003 pl a | |00| ||pol|c
020 _a8371603169
035 _a(OCoLC)749157860
040 _aOLSZT 003/WO
_cOLSZT 003/WO
_dOLSZT 003/WO
_dLUBL 58/ASs
_dKR U/ynk
_dKR U/42KJs
245 0 0 _aBiałka w żywności i żywieniu /
_cpod red. Jana Gawęckiego.
250 _aWyd. 2.
260 _aPoznań :
_bWydaw. Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego,
_c2003.
300 _a109, [1] s., [2] k. tabl. kolor. :
_bil., wykr. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aWyd. 1 ukazało się w serii Biblioteczka Olimpiady Wiedzy o Żywieniu, Poznań 1999.
504 _aBibliogr. s. [110].
650 7 _aBiałka w żywieniu człowieka.
_2kaba
_970054
650 7 _aŻywność
_xzawartość białek.
_2kaba
_980839
700 1 _aGawęcki, Jan
_d(1944- ).
_eRed.
_94212
710 2 _aAkademia Rolnicza im. Augusta Cieszkowskiego (Poznań).
_bWydawnictwo.
_4pbl
_941084
920 _a83-7160-316-9
942 _cBK
_00
999 _c9498
_d9498