000 | 01200cam a2200301 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2003830759 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231105303.0 | ||
008 | 030923s2003 pl a | |00| ||pol|c | ||
020 | _a8371603169 | ||
035 | _a(OCoLC)749157860 | ||
040 |
_aOLSZT 003/WO _cOLSZT 003/WO _dOLSZT 003/WO _dLUBL 58/ASs _dKR U/ynk _dKR U/42KJs |
||
245 | 0 | 0 |
_aBiałka w żywności i żywieniu / _cpod red. Jana Gawęckiego. |
250 | _aWyd. 2. | ||
260 |
_aPoznań : _bWydaw. Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego, _c2003. |
||
300 |
_a109, [1] s., [2] k. tabl. kolor. : _bil., wykr. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aWyd. 1 ukazało się w serii Biblioteczka Olimpiady Wiedzy o Żywieniu, Poznań 1999. | ||
504 | _aBibliogr. s. [110]. | ||
650 | 7 |
_aBiałka w żywieniu człowieka. _2kaba _970054 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xzawartość białek. _2kaba _980839 |
|
700 | 1 |
_aGawęcki, Jan _d(1944- ). _eRed. _94212 |
|
710 | 2 |
_aAkademia Rolnicza im. Augusta Cieszkowskiego (Poznań). _bWydawnictwo. _4pbl _941084 |
|
920 | _a83-7160-316-9 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c9498 _d9498 |