000 01155cam a2200325 i 4500
001 zz2003870517
003 NUKAT
005 20241231104849.0
008 030909s1980 pl a | |00| ||pol|c
020 _a832080020X
035 _a(OCoLC)749301829
040 _aKR 197/JMK
_cKR 197/JMK
_dKR 197/RA
_dKR 197/MPs
_dKR 197/RRs
041 1 _apol
_hger
100 1 _aPilz, Herbert.
_916976
245 1 0 _aABC gastronomiczne /
_cHerbert Pilz ; [tł. i uzup. Małgorzata i Wiesław Piechoccy].
246 1 _iTyt. oryg.:
_aABC der Speisenproduktion
260 _aWarszawa :
_bPaństwowe Wydaw. Ekonomiczne,
_c1980.
300 _a266 s. :
_bil., err. ;
_c20 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 265-266.
650 7 _aKuchnia
_vsłowniki.
_2kaba
_981477
650 7 _aGastronomia
_vsłowniki.
_2kaba
_981488
700 1 _aPiechocka, Małgorzata.
_eTł.
_916977
700 1 _aPiechocki, Wiesław
_d(1947- ).
_eTł.
_910964
710 2 _aPaństwowe Wydawnictwo Ekonomiczne.
_4pbl
_933092
920 _a83-208-0020-X
942 _cBK
_00
999 _c9687
_d9687