000 01186cam a2200337 i 4500
001 zz2003811935
003 NUKAT
005 20241231110734.0
008 031113s2000 pl a | |00| ||pol|c
020 _a8386060379
035 _a(OCoLC)749150922
040 _aKR 197/RA
_cKR 197/RA
_dKR 197/RA
_dKR 197/MPs
_dKR U/42KJs
041 0 _apol
_beng
100 1 _aTurlejska, Halina.
_917300
245 1 0 _aHACCP w systemie bezpieczeństwa żywności i ochrony zdrowia /
_cHalina Turlejska, Lucjan Szponar, Urszula Pelzner.
260 _aWarszawa :
_bInstytut Żywności i Żywienia,
_c2000.
300 _a88 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aPrace IŻŻ ;
_v98
504 _aBibliogr. s. 80-81.
546 _aStreszcz. ang.
650 7 _aHigiena żywności
_zPolska
_y1990-.
_2kaba
_981481
650 7 _aAnaliza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny.
_2kaba
_969713
700 1 _aSzponar, Lucjan.
_914239
700 1 _aPelzner, Urszula.
_917363
830 0 _aPrace IŻŻ
_x0860-2352
_vnr 98
_963636
920 _a83-86060-37-9
942 _cBK
_00
999 _c9854
_d9854