| 000 | 01186cam a2200337 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | zz2003811935 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231110734.0 | ||
| 008 | 031113s2000 pl a | |00| ||pol|c | ||
| 020 | _a8386060379 | ||
| 035 | _a(OCoLC)749150922 | ||
| 040 |
_aKR 197/RA _cKR 197/RA _dKR 197/RA _dKR 197/MPs _dKR U/42KJs |
||
| 041 | 0 |
_apol _beng |
|
| 100 | 1 |
_aTurlejska, Halina. _917300 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aHACCP w systemie bezpieczeństwa żywności i ochrony zdrowia / _cHalina Turlejska, Lucjan Szponar, Urszula Pelzner. |
| 260 |
_aWarszawa : _bInstytut Żywności i Żywienia, _c2000. |
||
| 300 |
_a88 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 490 | 1 |
_aPrace IŻŻ ; _v98 |
|
| 504 | _aBibliogr. s. 80-81. | ||
| 546 | _aStreszcz. ang. | ||
| 650 | 7 |
_aHigiena żywności _zPolska _y1990-. _2kaba _981481 |
|
| 650 | 7 |
_aAnaliza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny. _2kaba _969713 |
|
| 700 | 1 |
_aSzponar, Lucjan. _914239 |
|
| 700 | 1 |
_aPelzner, Urszula. _917363 |
|
| 830 | 0 |
_aPrace IŻŻ _x0860-2352 _vnr 98 _963636 |
|
| 920 | _a83-86060-37-9 | ||
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c9854 _d9854 |
||