Kuchnia francuska na co dzień i od święta / Barbara Buczma, Bożena Bonik.
Rodzaj materiału:
TekstSerie: Kuchnie ŚwiataSzczegóły wydania: Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Ekonomiczne, 1988.Opis: 335, [1] s. ; 21 cmTyp zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8320806453
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 126561 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000059970 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 129322 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000059971 |
Liczba zamówień: 0
Indeks.
