Kuchnia francuska na co dzień i od święta / Barbara Buczma, Bożena Bonik.
Material type:
TextSeries: Kuchnie ŚwiataPublication details: Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Ekonomiczne, 1988.Description: 335, [1] s. ; 21 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8320806453
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 126561 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000059970 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 129322 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000059971 |
Total holds: 0
Indeks.
