Oszczędna kuchnia : 1000 sposobów gotowania, pieczenia legumin, ciast, mazurków, babek, tortów, smażenia konfitur, soków, marmolad, sporządzania kompotów, lodów, wódek, napoi chłodzących opartych na praktycznych a długoletnich doświadczeniach / zebrane przez Helenę Pedenkowską.
Rodzaj materiału:
TekstSzczegóły wydania: Kraków : nakł. Heleny Poturalskiej, 1922 Wydanie: Wyd. 2Opis: [4], 188, VIII s. ; 24 cmTyp zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn WL | 47417 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu | 1000060015 |
Liczba zamówień: 0
