Baner ze zdjęciem biblioteki

Wybrane aspekty inżynierii żywności w tworzeniu produktów spożywczych / Agnieszka Wierzbicka, Elżbieta Biller, Tomasz Plewicki ; pod red. Agnieszki Wierzbickiej.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydaw. SGGW, 2003.Description: 130 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 147461 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000060578
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Dla studentów kierunku żywienie człowieka oraz dla osób specjalizujących się w inżynierii żywności, tworzeniu i rozwoju produktów spożywczych.

Wierzbicka, Agnieszka
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.