Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Technologia tłuszczów jadalnych / Henryk Niewiadomski.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1993.Wydanie: Wyd. 2 zmOpis: 464 s. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8320414849
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 140868 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 4 Dostępny 1000045482
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 141241 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 3 Dostępny 1000036350
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sa 23 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000138599
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mu 03 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000145469
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

Dla studentów uczelni rolniczych i technicznych, dla pracowników inżynieryjno-technicznych i naukowo-badawczych przemysłu tłuszczowego, technologów żywności i pracowników naukowych szkół wyższych.