Technologia tłuszczów jadalnych / Henryk Niewiadomski.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8320414849
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 140868 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 4 | Dostępny | 1000045482 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 141241 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 3 | Dostępny | 1000036350 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sa 23 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000138599 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mu 03 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000145469 |
Liczba zamówień: 0
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów uczelni rolniczych i technicznych, dla pracowników inżynieryjno-technicznych i naukowo-badawczych przemysłu tłuszczowego, technologów żywności i pracowników naukowych szkół wyższych.