Baner ze zdjęciem biblioteki

Technologia tłuszczów jadalnych / (Rekord nr 1132)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01142cam a2200289 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx001082687
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231112932.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 080317s1993 pl a f |001 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8320414849
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749657006
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw WA M/MM
Instytucja, która wprowadziła rekord WA M/MM
Instytucja, która zmodyfikowała rekord WA M/LS
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Niewiadomski, Henryk
Daty biograficzne (1905-1992).
9 (RLIN) 10051
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Technologia tłuszczów jadalnych /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Henryk Niewiadomski.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wyd. 2 zm.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Data wydania 1993.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 464 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego Dla studentów uczelni rolniczych i technicznych, dla pracowników inżynieryjno-technicznych i naukowo-badawczych przemysłu tłuszczowego, technologów żywności i pracowników naukowych szkół wyższych.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Substancje tłuszczowe jadalne
Określnik rzeczowy przerób.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 106486
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 40978
920 ## -
-- 83-204-1484-9
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Egzemplarze
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type Ostatnio widziane wypożyczenie
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 28.05.2001 11.00 140868 II   140868 II 1000045482 28.05.2001 4 28.05.2001 Książki  
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 14.11.2000 11.00 141241 II   141241 II 1000036350 14.11.2000 3 14.11.2000 Książki  
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 11.09.1998 11.00 068078   Sa 23 1000138599 11.09.1998 1 11.09.1998 Skrypty  
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 11.09.1998 11.00 068079 3 Mu 03 1000145469 28.10.2019 1 11.09.1998 Skrypty 28.10.2019