Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Metody pomiarów i kontroli jakości w przemyśle spożywczym i biotechnologii / pod red. Mieczysława Jankiewicza i Zenona Kędziora ; [aut. Jurgen Baumgart et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Poznań : Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego, 2003.Edition: Wyd. 2Description: 554, [2] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8371603177
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 148327 II (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000069219
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 147657 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000062600
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

Dla pracowników nauki zatrudnionych w uczelniach i instytutach oraz technologów żywności, biotechnologów, pracowników inspekcji higieniczno-sanitarnej oraz bromatologów, żywieniowców i reprezentantów wybranych działów nauk biologicznych.