Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Kodeks dobrej praktyki produkcyjnej i dobrej praktyki higienicznej w piekarstwie i ciastkarstwie / [oprac. Elżbieta Staszewska, Zygmunt Ambroziak, Mieczysława Janik] ; Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : NOT SITSpoż, 2003.Description: VIII, 101 s. : il. ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8390635763
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 147747 II (Browse shelf(Opens below)) 3 Available 1000063099
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mo 06 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000062994
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sf 20 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000062995
Total holds: 0