HACCP - Hazard Analysis and Critical Control Points = Analiza Zagrożeń i Krytyczne Punkty Kontroli : system zapewnienia bezpieczeństwa i jakości zdrowotnej żywności / Janusz B. Berdowski, Halina Turlejska.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8391706001
- Hazard Analysis and Critical Control Points
- Analiza Zagrożeń i Krytyczne Punkty Kontroli
- System zapewnienia bezpieczeństwa i jakości zdrowotnej żywności
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 147748 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 3 | Dostępny | 1000063098 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sb 39 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000063023 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mb 19 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000062996 |
Liczba zamówień: 0
Zasady GHP/GMP oraz analiza zagrożeń i określenie krytycznych punktów kontroli na przykładzie wybranych procesów technologicznych w przemyśle spożywczym, ze szczególnym uwzględnieniem sektora owocowo-warzywnego.
Bibliogr. s. 311-317.