Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Poradnik dla zakładów żywienia zbiorowego do wprowadzenia Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP), Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP), wewnętrznej kontroli jakości zdrowotnej środków spożywczych oraz zasad systemu HACCP : (wymogi Unii Europejskiej) / [zespół aut.: Halina Turlejska et al. ; oprac. red. i graf. Jolanta Walewska] ; Handlowo-Usługowa Spółdzielnia "Samopomoc Chłopska", Rada Gospodarki Żywnościowej.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Rada Gospodarki Żywnościowej, 2004.Description: 83 s., [32] k. tabl. luź. : il. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8391954927
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 118901 III (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000063087
Total holds: 0

Luzem: wzory instrukcji i dokumentów potwierdzających stosowanie w zakładzie żywienia zbiorowego - dobrej praktyki produkcyjnej i higienicznej, wewnętrznej kontroli jakości zdrowotnej żywności oraz zasad systemu HCCP.