Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Technologia gastronomiczna. Cz. 2 / Ulrike Arens-Azevêdo [et al. ; tł.: Magdalena Chorąży et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: German Publication details: Warszawa : Rea ; Bad Homburg vor der Höhe : Verlag Dr. Max Gehlen, [1999].Edition: [Dodr.]Description: 160 s. : il. kolor. ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8371411189
Other title:
  • Tyt. oryg.: Kochen und Backen - ernährungsnewußt und kreativ
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sr 17/2 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000063192
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Nc 05 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000062997
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 118904 III (Browse shelf(Opens below)) Cz. 2 3 Available 1000063216
Total holds: 0

Wg cop. data wyd.: 1998.

Datę wyd. ustalono na podstawie uwagi na s. red.: Książka otrzymała w grudniu 1999 r. na II-ch Targach Książki Kulinarnej we Wrocławiu nagrody: Prezesa Międzynarodowych Targów Poznańskich, Prezesa Dolnośląskiej Izby Rzemieślniczej i Małej Przedsiębiorczości.

Cz. 3 tyt.: Technologia gastronomiczna z obsługą gości.

Bibliogr. s. 157.

Dla uczniów technikum gastronomicznego i hotelarskiego, oraz zasadniczej szkoły zawodowej.