Baner ze zdjęciem biblioteki

Technologia gastronomiczna. (Record no. 11946)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01625cam a2200361 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2004986972
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231090224.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 030213q1999 pl a f |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8371411189
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749636286
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/RA
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/RA
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego ger
044 ## - KOD KRAJU MIEJSCA WYDANIA
Kod kraju wydania pl
-- gw
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Technologia gastronomiczna.
Oznaczenie podserii/części/sekcji Cz. 2 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Ulrike Arens-Azevêdo [et al. ; tł.: Magdalena Chorąży et al.].
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Tyt. oryg.:
Tytuł Kochen und Backen - ernährungsnewußt und kreativ
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania [Dodr.].
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Rea ;
Miejsce wydania Bad Homburg vor der Höhe :
Nazwa wydawcy Verlag Dr. Max Gehlen,
Data wydania [1999].
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 160 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. kolor. ;
Wymiary 25 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Wg cop. data wyd.: 1998.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Datę wyd. ustalono na podstawie uwagi na s. red.: Książka otrzymała w grudniu 1999 r. na II-ch Targach Książki Kulinarnej we Wrocławiu nagrody: Prezesa Międzynarodowych Targów Poznańskich, Prezesa Dolnośląskiej Izby Rzemieślniczej i Małej Przedsiębiorczości.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Cz. 3 tyt.: Technologia gastronomiczna z obsługą gości.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 157.
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego Dla uczniów technikum gastronomicznego i hotelarskiego, oraz zasadniczej szkoły zawodowej.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Gastronomia
Określnik formy podręczniki dla szkół średnich.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 71962
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Chorąży, Magdalena.
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 19089
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Arens-Azevêdo, Ulrike.
9 (RLIN) 19028
920 ## -
-- 83-7141-118-9
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type Numeracja
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 16.06.2004 19.95 082872   Sr 17/2 1000063192 16.06.2004 1 16.06.2004 Skrypty  
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 16.06.2004 19.95 082873   Nc 05 1000062997 16.06.2004 1 16.06.2004 Skrypty  
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 16.06.2004 19.95 118904 III   118904 III 1000063216 16.06.2004 3 16.06.2004 Książki Cz. 2