Baner ze zdjęciem biblioteki

Zmiany w mikrostrukturze i teksturze mięśni bydlęcych podczas dojrzewania poubojowego i ogrzewania / Krystyna Palka.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie. Rozprawy ; z. 270Publication details: Kraków : Wydawnictwo AR, 2000.Description: 68, [1] strona, [15] stron tablic : ilustracje ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Serie Serie Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO Y-7 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO 1000112338
Serie Serie Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ M-89 (Browse shelf(Opens below)) 4 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000103805
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 55535 II (270) (Browse shelf(Opens below)) 1 Not for loan 1000092469
Serie Serie Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna M-05 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000066911
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 55514 II (270) (Browse shelf(Opens below)) 1 Not for loan 1000065014
Total holds: 0

Praca wykonana w Katedrze Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych AR w Krakowie oraz w Food Technology Department Rutgers the State University, USA.

Bibliografia na stronach 55-68.

Streszczecznie angielskie.