Wpływ składników mąki sojowej na właściwości fizykochemiczne spożywczych preparatów białkowych z soi / Krzysztof Surówka.
Rodzaj materiału:
TekstJęzyk: polski Język streszczenia: angielski Serie: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie. Rozprawy ; nr 232Szczegóły wydania: Kraków : Wydaw. AR, 1997.Opis: 88, [1] s. : il. ; 24 cmTyp zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Kolekcja | Sygnatura | URL | Numer kopii | Status | Uwagi | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | Dedykacje i autografy | 170188 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Link do zasobu | 6 | Nie udostępnia się | Dedykacja od autorki dla prof. M. Kujawskiego. | 1000169252 | |
Serie
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO | Y-7 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO | 1000112432 | ||||
Serie
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-89 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 4 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000103803 | ||||
Serie
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 55535 II (232) (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Nie można wypożyczyć | 1000092716 | ||||
Serie
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | M-05 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000070003 | ||||
Serie
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 55514 II (232) (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Nie można wypożyczyć | 1000065093 |
Liczba zamówień: 0
Praca wykonana w ramach stypendium naukowego w Uniwersytecie Illinois w Urbana-Champaign (USA) oraz w Katedrze Chłodnictwa i Koncentratów Spożywczych AR w Krakowie.
Bibliogr. s. 79-88.
Streszcz. ang.
