Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Wpływ składników mąki sojowej na właściwości fizykochemiczne spożywczych preparatów białkowych z soi / Krzysztof Surówka.

Autor: Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język streszczenia: angielski Serie: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie. Rozprawy ; nr 232Szczegóły wydania: Kraków : Wydaw. AR, 1997.Opis: 88, [1] s. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
NUKAT: zz2004813586Inne nry kontrolne: (OCoLC)749470007 Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Kolekcja Sygnatura URL Numer kopii Status Uwagi Kod kreskowy
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny Dedykacje i autografy 170188 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) Link do zasobu 6 Nie udostępnia się Dedykacja od autorki dla prof. M. Kujawskiego. 1000169252
Serie Serie Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO Y-7 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO 1000112432
Serie Serie Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ M-89 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 4 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000103803
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 55535 II (232) (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Nie można wypożyczyć 1000092716
Serie Serie Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna M-05 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000070003
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 55514 II (232) (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Nie można wypożyczyć 1000065093
Liczba zamówień: 0

Praca wykonana w ramach stypendium naukowego w Uniwersytecie Illinois w Urbana-Champaign (USA) oraz w Katedrze Chłodnictwa i Koncentratów Spożywczych AR w Krakowie.

Bibliogr. s. 79-88.

Streszcz. ang.

Surówka, Krzysztof
  • Obszar działalności: Rolnictwo.
  • Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 162245613
  • ISNI ID: 0000000408262304