Mięso i przetwory drobiowe : technologia, higiena, jakość : praca zbiorowa / pod red. Tadeusza Grabowskiego i Jacka Kijowskiego ; aut.: Elżbieta Anders [et al.].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8320429455
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 093827 (Browse shelf(Opens below)) | 12 | Available | 1000096886 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 093826 (Browse shelf(Opens below)) | 13 | Available | 1000096887 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 093825 (Browse shelf(Opens below)) | 14 | Available | 1000096888 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 093834 (Browse shelf(Opens below)) | 15 | Available | 1000096889 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 093833 (Browse shelf(Opens below)) | 16 | Available | 1000096890 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 093832 (Browse shelf(Opens below)) | 17 | Available | 1000096891 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 093831 (Browse shelf(Opens below)) | 18 | Available | 1000096892 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 093830 (Browse shelf(Opens below)) | 19 | Available | 1000096893 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 093829 (Browse shelf(Opens below)) | 20 | Available | 1000096894 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 093828 (Browse shelf(Opens below)) | 11 | Available | 1000096845 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 148024 II (Browse shelf(Opens below)) | 10 | Available | 1000065903 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 148023 II (Browse shelf(Opens below)) | 9 | Available | 1000065902 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 083577 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000065686 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 083576 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000065687 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 083575 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000065688 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 083574 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000065634 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 083570 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000065635 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 083571 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000065636 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 083572 (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Available | 1000065637 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 083573 (Browse shelf(Opens below)) | 5 | Available | 1000065638 |
Książka jest kontynuacją poprzednich wyd. "Technologii mięsa drobiowego" (WNT 1965, 1977, 1993).
Bibliogr. przy rozdz.
Dla studentów akademii rolniczych, dla lekarzy weterynarii oraz nauczycieli i uczniów szkół średnich o profilu spożywczym.