Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Ćwiczenia z mikrobiologii ogólnej i mikrobiologii żywności : dla studentów II i III roku kierunku technologia żywności i żywienia człowieka / Ewa Kisielewska, Monika Kordowska-Wiater.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Lublin : Wydaw. Akademii Rolniczej, 2004.Edition: Wyd. 2Description: 182, [1] s. : rys., wykr. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 837259001X
NUKAT: zz2004874043Inne nry kontrolne: (OCoLC)749579597 Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 148073 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000066141
Total holds: 0

Literatura s. 176-[178].

Kordowska-Wiater, Monika.
  • Field of activity: Nauczanie akademickie.
  • Field of activity: Mikrobiologia.
  • Field of activity: Biotechnologia.
  • Field of activity: Żywienie.
  • Associated group: Uniwersytet Przyrodniczy (Lublin). Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2013025500

  • ORCID: 0000-0002-6255-7854
  • VIAF ID: 162250060
  • ISNI ID: 0000000111576820
  • WIKIDATA ID: Q61087654
  • Occupation: Nauczyciele akademiccy (kobiety).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050878