Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Characterization of cereals and flours : properties, analysis, and applications / ed. by Gönül Kaletunç, Kenneth J. Breslauer.

Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Food Science and Technology - Marcel Dekker, Inc ; 124Publication details: New York ; Basel : Marcel Dekker, cop. 2003.Description: XV, 523 s., [8] s. tabl. kolor. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 0824707346
NUKAT: zz2006900273Inne nry kontrolne: (OCoLC)1412866067 Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mm 08 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000072809
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.