Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Food colloids : interactions, microstructure and processing / ed. by Eric Dickinson.

Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Special Publication - Royal Society of Chemistry ; no. 298Publication details: Cambridge : Royal Society of Chemistry, 2005.Description: X, 497 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 0854046380
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 149032 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000077141
Total holds: 0

S. red.: "The proceedings of Food Colloids 2004: Interactions, Microstructure and Processing held on 18-21 April 2004 in Harrogate".

Bibliogr. przy ref. Indeks.

Dickinson, Eric.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 66013960