Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Analytical techniques for foods and agricultural products / ed. by G. Linden ; transl. by Lance Dieter ; ed. for the English-language edition W. Jeffrey Hurst.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: angielski Język oryginału: francuski Serie: Analysis and control methods for foods and agricultural productsSzczegóły wydania: New York : VCH Publishers, cop. 1996.Opis: XXI, 578 s. : il. ; 25 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 1560816872
Inny tytuł:
  • Tyt. oryg.: Techniques d'analyse et de contrôle dans les industries agro-alimentaires
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 118106 III (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000045182
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.