Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Sprzężony kwas linolowy (CLA) jako czynnik żywieniowy modyfikujący profil kwasów tłuszczowych i kształtujący właściwości prozdrowotne produktów pochodzenia zwierzęcego = Conjugated linoleic acid (CLA) as a nutrient affecting fatty acid profile and enhancing health-related properties of animal products / Beata Szymczyk ; Instytut Zootechniki. Dział Żywienia Zwierząt i Paszoznawstwa.

By: Material type: TextTextLanguage: Polish, English Summary language: Polish Publication details: Kraków : Instytut Zootechniki, 2005.Description: 38, [52] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8360127255
Other title:
  • Conjugated linoleic acid (CLA) as a nutrient affecting fatty acid profile and enhancing health-related properties of animal products
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 149356 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000082831
Total holds: 0

U dołu s. tyt. i okł.: podsumowanie prac wchodzących w skład rozprawy habilitacyjnej.

Bibliogr. przy pracach.

Tekst częśc. ang.

Streszcz. pol. przy pracach.

Szymczyk, Beata.
  • Field of activity: Zootechnika.
  • VIAF ID: 311133388