Bibliografia Publikacji z Zakresu Żywności Pochodzenia Zwierzęcego (Bez Mleka i Jego Przetworów) za Rok ... / Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Sekcja Technologii Mięsa ; [oprac. Stanisław Popek].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
Item type | Current library | Call number | Vol info | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | 501685 II (Browse shelf(Opens below)) | 1995 | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | 501685 II (Browse shelf(Opens below)) | 1996 | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | 501685 II (Browse shelf(Opens below)) | 1997-2000 | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | 501685 II (Browse shelf(Opens below)) | Sygn. topograficzna: M-96 | Nie wypożycza się |
Total holds: 0