Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 1, Składniki żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Emilia Barbara Cybulska [et al.].
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788320432732
- 9788320432725
- Składniki żywności
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Nr tomu/części | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089331 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 18 | Dostępny | 1000084584 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089332 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000084585 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089333 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000084586 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089348 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000084529 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089347 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2 | Dostępny | 1000084530 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089346 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 3 | Dostępny | 1000084531 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089345 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 4 | Dostępny | 1000084532 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089344 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 5 | Dostępny | 1000084533 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089343 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 6 | Dostępny | 1000084534 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089342 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 7 | Dostępny | 1000084535 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089341 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 8 | Dostępny | 1000084536 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089340 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 9 | Dostępny | 1000084537 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089339 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 10 | Dostępny | 1000084538 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089338 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 11 | Dostępny | 1000084539 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089337 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 12 | Dostępny | 1000084540 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089336 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 13 | Dostępny | 1000084541 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089335 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 14 | Dostępny | 1000084542 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089334 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 15 | Dostępny | 1000084543 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089330 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 16 | Dostępny | 1000084544 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089329 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 17 | Dostępny | 1000084545 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 149570 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | T. 1 | 21 | Dostępny | 1000084763 |
Liczba zamówień: 0
Wyd. 1 i 2 ukazały się pt.: Chemiczne i funkcjonalne właściwości składników żywności ; wyd. 3 i 4 ukazały się pt.: Chemia żywności : skład, przemiany i właściwości żywności.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Książka polecana studentom i pracownikom naukowym wydziałów związanych z chemią, technologią i biotechnologią żywności, żywieniem człowieka, bromatologią itp., przydatna dla technologów, towaroznawców i producentów żywności.