Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 1, Składniki żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Emilia Barbara Cybulska [et al.].

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2007.Wydanie: Wyd. 5 zmOpis: 233, [1] s. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788320432732
  • 9788320432725
Inny tytuł:
  • Składniki żywności
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Nr tomu/części Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089331 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 18 Dostępny 1000084584
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089332 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000084585
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089333 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000084586
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089348 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000084529
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089347 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 2 Dostępny 1000084530
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089346 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 3 Dostępny 1000084531
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089345 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 4 Dostępny 1000084532
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089344 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 5 Dostępny 1000084533
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089343 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 6 Dostępny 1000084534
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089342 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 7 Dostępny 1000084535
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089341 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 8 Dostępny 1000084536
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089340 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 9 Dostępny 1000084537
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089339 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 10 Dostępny 1000084538
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089338 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 11 Dostępny 1000084539
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089337 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 12 Dostępny 1000084540
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089336 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 13 Dostępny 1000084541
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089335 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 14 Dostępny 1000084542
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089334 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 15 Dostępny 1000084543
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089330 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 16 Dostępny 1000084544
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089329 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 17 Dostępny 1000084545
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 149570 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) T. 1 21 Dostępny 1000084763
Liczba zamówień: 0

Wyd. 1 i 2 ukazały się pt.: Chemiczne i funkcjonalne właściwości składników żywności ; wyd. 3 i 4 ukazały się pt.: Chemia żywności : skład, przemiany i właściwości żywności.

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

Książka polecana studentom i pracownikom naukowym wydziałów związanych z chemią, technologią i biotechnologią żywności, żywieniem człowieka, bromatologią itp., przydatna dla technologów, towaroznawców i producentów żywności.