Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Poprawa stabilności oksydacyjnej kwasów tłuszczowych i cholesterolu oraz wartości dietetycznej mięsa wieprzowego na drodze żywieniowej = Improvement of fatty acid and cholesterol oxidative stability and dietetic value of pork through nutrition / Marek Pieszka ; Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy. Dział Żywienia Zwierząt i Paszoznawstwa.

Autor: Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski, angielski Język streszczenia: polski Szczegóły wydania: Kraków : Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, 2008.Opis: 52, [52] s. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
NUKAT: xx001153512Inne nry kontrolne: (OCoLC)750121372 Inny tytuł:
  • Improvement of fatty acid and cholesterol oxidative stability and dietetic value of pork through nutrition
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Kod kreskowy
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 150059 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000090677
Liczba zamówień: 0

S. tyt.: "Podsumowanie prac naukowych wchodzących w skład rozprawy habilitacyjnej".

Część publikacji stanowią reprinty artykułów drukowanych w różnych czasopismach.

Bibliogr. s. 39-49 i przy pracach.

Część publikacji w jęz. ang., pojedyncze streszcz. pol.