Poprawa stabilności oksydacyjnej kwasów tłuszczowych i cholesterolu oraz wartości dietetycznej mięsa wieprzowego na drodze żywieniowej = Improvement of fatty acid and cholesterol oxidative stability and dietetic value of pork through nutrition / Marek Pieszka ; Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy. Dział Żywienia Zwierząt i Paszoznawstwa.
Rodzaj materiału:
TekstJęzyk: polski, angielski Język streszczenia: polski Szczegóły wydania: Kraków : Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, 2008.Opis: 52, [52] s. ; 24 cmTyp zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Improvement of fatty acid and cholesterol oxidative stability and dietetic value of pork through nutrition
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 150059 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000090677 |
Liczba zamówień: 0
S. tyt.: "Podsumowanie prac naukowych wchodzących w skład rozprawy habilitacyjnej".
Część publikacji stanowią reprinty artykułów drukowanych w różnych czasopismach.
Bibliogr. s. 39-49 i przy pracach.
Część publikacji w jęz. ang., pojedyncze streszcz. pol.
