Badania nad kształtowaniem się barwy mięśnia Longissimus Lumborum świń oraz przydatnością wybranych metod jej pomiaru do oceny jakości mięsa wieprzowego / Tadeusz Karamucki ; Akademia Rolnicza w Szczecinie.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 169721 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000091612 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 500978 II (249) (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Nie można wypożyczyć | 1000091613 |
Liczba zamówień: 0
Praca habilitacyjna. Akademia Rolnicza w Szczecinie.
Bibliogr. s. 140-155.
Streszcz. ang.