Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

The science of meat and meat products / ed. by J. F. Price and B. S. Schweigert.

Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Series of Books in Agricultural Science. Animal SciencePublication details: San Francisco : W. H. Freeman and Company, cop. 1971.Edition: 2nd edDescription: X, [2], 660 s., [4] s. tabl. kolor. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 0716708205
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Notes Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 85314 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo. 1000091634
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.