Kuchnia włoska : ingrediencje i klasyczne przepisy / Kate Whiteman, Jeni Wright, Angela Boggiano ; [przekł. Helena Gardocka].
Material type:
TextLanguage: Polish Original language: English Publication details: [Warszawa] : Elipsa ; Poznań : Publicat, cop. 2008.Description: 256 s. : fot. kolor. ; 30 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788324595402
- Tyt. oryg.: Italian kitchen
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 119495 III (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000092527 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Ng 65 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000092441 |
Total holds: 0
Indeksy.
