Wybrane zagadnienia z ogólnej technologii żywności / pod red. Andrzeja Jarczyka i Elżbiety Dłużewskiej.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788375830200
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sa 08 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000097347 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 093946 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 4 | Dostępny | 1000097348 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M 36 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000097366 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M 37 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000097367 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 093947 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2 | Dostępny | 1000097284 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 150351 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000095265 |
Liczba zamówień: 0
Bibliogr. przy rozdz.