Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Wybrane zagadnienia z ogólnej technologii żywności / pod red. Andrzeja Jarczyka i Elżbiety Dłużewskiej.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2008.Opis: 167, [1] s. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788375830200
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sa 08 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000097347
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 093946 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 4 Dostępny 1000097348
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ M 36 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000097366
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ M 37 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000097367
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 093947 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 2 Dostępny 1000097284
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 150351 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000095265
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. przy rozdz.