Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Podstawy technologii gastronomicznej : praca zbiorowa / pod red. Stanisława Zalewskiego ; [aut.: Stanisław Zalewski et al.].

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2009.Wydanie: Wyd. 4, dodrOpis: 535, [1] s. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788320434958
NUKAT: xx001307327Inne nry kontrolne: (OCoLC)1414077785 Tematy: Zasoby online:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 150500 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 25 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000097237
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 093702 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 4 Dostępny 1000096655
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 093701 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 5 Dostępny 1000096656
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 093700 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 6 Dostępny 1000096657
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 093699 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 7 Dostępny 1000096658
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 093708 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 8 Dostępny 1000096659
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 093707 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 9 Dostępny 1000096660
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 093706 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 10 Dostępny 1000096661
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 093705 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 11 Dostępny 1000096662
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 093697 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 13 Dostępny 1000096664
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 093695 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 15 Dostępny 1000096666
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 093694 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 16 Dostępny 1000096667
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 093693 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 17 Wypożyczono 02.03.2026 1000096668
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sr 05 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000096669
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 093703 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 19 Dostępny 1000096670
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 093713 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 20 Dostępny 1000096671
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 093712 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 21 Dostępny 1000096672
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 093711 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 22 Dostępny 1000096673
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 093698 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 24 Dostępny 1000096675
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Nc 37 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000096573
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Nc 36 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000096574
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 093709 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000096490
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

Podręcznik dla studentów kierunków technologii żywności i żywienia człowieka oraz uczniów średnich szkół gastronomicznych.