Podstawy technologii gastronomicznej : praca zbiorowa / pod red. Stanisława Zalewskiego ; [aut.: Stanisław Zalewski et al.].
Rodzaj materiału:
TekstSzczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2009.Wydanie: Wyd. 4, dodrOpis: 535, [1] s. : il. ; 24 cmTyp zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788320434958
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 150500 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 25 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000097237 | ||
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 093702 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 4 | Dostępny | 1000096655 | ||
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 093701 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 5 | Dostępny | 1000096656 | ||
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 093700 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 6 | Dostępny | 1000096657 | ||
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 093699 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 7 | Dostępny | 1000096658 | ||
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 093708 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 8 | Dostępny | 1000096659 | ||
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 093707 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 9 | Dostępny | 1000096660 | ||
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 093706 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 10 | Dostępny | 1000096661 | ||
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 093705 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 11 | Dostępny | 1000096662 | ||
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 093697 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 13 | Dostępny | 1000096664 | ||
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 093695 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 15 | Dostępny | 1000096666 | ||
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 093694 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 16 | Dostępny | 1000096667 | ||
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 093693 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 17 | Wypożyczono | 02.03.2026 | 1000096668 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sr 05 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000096669 | ||
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 093703 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 19 | Dostępny | 1000096670 | ||
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 093713 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 20 | Dostępny | 1000096671 | ||
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 093712 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 21 | Dostępny | 1000096672 | ||
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 093711 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 22 | Dostępny | 1000096673 | ||
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 093698 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 24 | Dostępny | 1000096675 | ||
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Nc 37 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000096573 | ||
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Nc 36 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000096574 | ||
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 093709 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000096490 |
Liczba zamówień: 0
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Podręcznik dla studentów kierunków technologii żywności i żywienia człowieka oraz uczniów średnich szkół gastronomicznych.
