Ćwiczenia z technologii żywności : technologie kierunkowe / pod red. Andrzeja Jarczyka ; [poszczególne ćwiczenia oprac.: T. Haber et al.].
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8300019871
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 120330 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000103412 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 120331 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2 | Dostępny | 1000103413 |
Liczba zamówień: 0
Bibliogr. przy ćwiczeniach.