Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Ćwiczenia z technologii żywności : technologie kierunkowe / pod red. Andrzeja Jarczyka ; [poszczególne ćwiczenia oprac.: T. Haber et al.].

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSerie: Skrypty Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego Akademii Rolniczej w WarszawieSzczegóły wydania: Warszawa : SGGW-AR, 1985.Wydanie: Wyd. 3 uzupOpis: 359 s. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8300019871
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 120330 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000103412
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 120331 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 2 Dostępny 1000103413
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. przy ćwiczeniach.