Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Wybrane zagadnienia z analizy żywności / pod red. Mieczysława Obiedzińskiego.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2009.Description: 251 s., [4] s. tabl. : il. (w tym kolor.) ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788375831634
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 151143 II (Browse shelf(Opens below)) 4 Available 1000104030
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sc 03 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000105180
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 096509 (Browse shelf(Opens below)) 3 Available 1000105181
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mg 17 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000105163
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Obiedziński, Mieczysław W.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Biologia.
  • Field of activity: Żywność.
  • VIAF ID: 101643398
  • Occupation: Biolodzy.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 94013564