Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Ser serwatkowy - Oznaczanie zawartości tłuszczu - Metoda grawimetryczna (Metoda odniesienia) PN-EN ISO 1854 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2010.Description: 2, 17 s. : il. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788325191948
Other title:
  • PN-EN ISO 1854:2010
  • Whey cheese - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method) [Other title]
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-7835 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000106024
Total holds: 0

ICS 67.100.30.

Bibliogr. s. 17.

Wprowadza EN ISO 1854:2008, IDT, ISO 1854:2008, IDT ; Zastępuje PN-EN ISO 1854:2008 ; Zatwierdzona 30 listopada 2009 r.

Wprowadza EN ISO 1854:2008, IDT, ISO 1854:2008, IDT ; Zastępuje PN-EN ISO 1854:2008 ; Zatwierdzona 30 listopada 2009 r.

Polska.
Polska.