Ser serwatkowy - Oznaczanie zawartości tłuszczu - Metoda grawimetryczna (Metoda odniesienia) PN-EN ISO 1854 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788325191948
- PN-EN ISO 1854:2010
- Whey cheese - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method) [Other title]
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-7835 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000106024 |
ICS 67.100.30.
Bibliogr. s. 17.
Wprowadza EN ISO 1854:2008, IDT, ISO 1854:2008, IDT ; Zastępuje PN-EN ISO 1854:2008 ; Zatwierdzona 30 listopada 2009 r.
Wprowadza EN ISO 1854:2008, IDT, ISO 1854:2008, IDT ; Zastępuje PN-EN ISO 1854:2008 ; Zatwierdzona 30 listopada 2009 r.