Badania zmian jakości mięsa wieprzowego normalnego i wadliwego (PSE i DFD) w procesie autolizy w zależności od temperatury składowania / Irena Sobina.
Rodzaj materiału:
TekstJęzyk: polski Język streszczenia: angielski Serie: Rozprawy Habilitacyjne i Monografie - Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie im. Michała Oczapowskiego ; 1Szczegóły wydania: Olsztyn: Wydawnictwo ART, 1998.Opis: 98, [2] s. : il. ; 23 cmTyp zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mt 22 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000113367 | |
Serie
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 501273 II (1, 562) (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Nie można wypożyczyć | 1000108483 |
Liczba zamówień: 0
Na okł. nazwa serii: Rozprawy i Monografie.
Rozprawa habilitacyjna. Akademia Rolniczo-Techniczna, Olsztyn, 1998.
Bibliogr. s. 86-96.
Streszcz. ang.
