Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Wybrane zagadnienia z mikrobiologii żywności / pod red. Stanisława Błażejaka i Iwony Gientki ; [aut. Stanisław Błażejak et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2010.Description: 120 s., [11] s. tabl. kolor. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788375831900
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sc 11 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000130654
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Me 10 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000133532
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0104112 (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000130406
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 151512 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000109122
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.