Wybrane zagadnienia z mikrobiologii żywności / pod red. Stanisława Błażejaka i Iwony Gientki ; [aut. Stanisław Błażejak et al.].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788375831900
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sc 11 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000130654 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Me 10 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000133532 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0104112 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000130406 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 151512 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000109122 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy rozdz.