Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Metoda kontroli kalkulacji cen mięsa i tłuszczu wieprzowego / Tadeusz Konopiński i Jerzy Szwemin.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Poznań : [S.n.], 1935 Opis: S. 298-305 ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 112175 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000111448
Liczba zamówień: 0

Odb. z: "Roczniki Nauk Rolniczych i Leśnych" T. 35.