Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Właściwości fizyczne żywności : praca zbiorowa / pod red. Zbigniewa Pałachy i Iwony Sitkiewicz ; aut.: Ewa Domian [et al.].

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, cop. 2010.Opis: 339, [1] s. : il. kolor. ; 25 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788320437041
Tematy: Zasoby online:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 152145 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000113269
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mg 21 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000113117
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO Żb 18 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO 1000113061
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sc 35 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000110958
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 098835 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000110959
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

Dla studentów Technologii Żywności i Żywienia Człowieka, Towaroznawstwa, Biotechnologii i Dietetyki.