Technologia tłuszczów jadalnych / Henryk Niewiadomski.
Material type:
TextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1979.Description: 461, [1] s. : il. ; 25 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8320400295
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 045773 (Browse shelf(Opens below)) | 15 | Available | 1000053343 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 045787 (Browse shelf(Opens below)) | 13 | Available | 1000040682 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 045786 (Browse shelf(Opens below)) | 12 | Available | 1000040681 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 045771 (Browse shelf(Opens below)) | 11 | Available | 1000037908 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 064970 (Browse shelf(Opens below)) | 9 | Available | 1000026438 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 046754 (Browse shelf(Opens below)) | 6 | Available | 1000025247 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 046368 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000023487 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla pracowników inżynieryjno-technicznych i naukowo-badawczych przemysłu tłuszczowego, technologów żywności, pracowników naukowych, studentów.
