Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Ćwiczenia z technologii żywności - technologie kierunkowe / pod red. Andrzeja Jarczyka ; [poszczególne ćwiczenia oprac.: A. Brudzyński et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Skrypty Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego Akademii Rolniczej w WarszawiePublication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW-AR, 1982.Edition: Wyd. 2Description: 299 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8300017739
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 109698 II (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000105989
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 109697 II (Browse shelf(Opens below)) 3 Available 1000105990
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 054340 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000024559
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.