Zawartość związków przeciwutleniających oraz aktywność przeciwrodnikowa i przeciwutlenijająca otrąb pochodzących z różnych odmian żyta po procesach ekstruzji i reekstruzji / Dorota Gumul.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-89 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000112783 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO | Y-7 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO | 1000112784 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 55514 II (353) (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Not for loan | 1000112785 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 55535 II (353) (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Not for loan | 1000112786 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | M-05 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000112787 |
Praca wykonana w Katedrze Technologii Węglowodanów Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie.
W serii gł.: nr 476.
Bibliogr. s. 89-103.
Streszcz. w jęz. ang.