Baner ze zdjęciem biblioteki

Zawartość związków przeciwutleniających oraz aktywność przeciwrodnikowa i przeciwutlenijająca otrąb pochodzących z różnych odmian żyta po procesach ekstruzji i reekstruzji / Dorota Gumul.

By: Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Kołłątaja w Krakowie. Rozprawy ; z.353 | Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Kołłątaja w Krakowie ; nr 476Publication details: Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Rolniczego, 2011.Description: 105 s.: il. kolor. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Serie Serie Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ M-89 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000112783
Serie Serie Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO Y-7 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO 1000112784
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 55514 II (353) (Browse shelf(Opens below)) 1 Not for loan 1000112785
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 55535 II (353) (Browse shelf(Opens below)) 1 Not for loan 1000112786
Serie Serie Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna M-05 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000112787
Total holds: 0

Praca wykonana w Katedrze Technologii Węglowodanów Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie.

W serii gł.: nr 476.

Bibliogr. s. 89-103.

Streszcz. w jęz. ang.