Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Studia nad brązowieniem nieenzymatycznym i kształtowaniem cech smakowo-zapachowych w warunkach modelowych i w mięsie pieczonym / Elżbieta Biller.

By: Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Rozprawy Naukowe i Monografie - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego ; 387Publication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2011.Description: 146, [1] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788375833133
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mt 36 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000141183
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 500526 II (387) (Browse shelf(Opens below)) 1 Not for loan 1000112809
Total holds: 0

Bibliogr. s. 119-133.

Streszcz. ang.