Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Technologia gastronomiczna : dla ZSZ. Cz. 1 / Antonina Kopta, Barbara Łuszczki.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 1981.Edition: Wyd. 6Description: 357, [2] s. : il. ; 21 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8302008184
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 107868 II (Browse shelf(Opens below)) Cz. 1 1 Available 1000120477
Total holds: 0

Bibliogr. s. [259].

Podr. dla uczniów kl. I i II ZSZ, zawód: kucharz, kucharz-garmażer, kucharz żywienia zbiorowego.